Vier voertuigen betrokken bij ernstig verkeersongeval, meerdere gewonden

Vier voertuigen betrokken bij ernstig verkeersongeval, meerdere gewonden

Geplaatst op 8 augustus 2023, om 11:10 uur

WASPIK – Op maandagavond vond een botsing plaats tussen vier voertuigen op de A59 bij Waspik, in de richting van Waalwijk en Den Bosch.

Het ongeval vond plaats rond 22.10 uur, wat resulteerde in de mobilisatie van hulpdiensten. Een van de inzittenden, een 55-jarige vrouw uit Oss, raakte bekneld in haar voertuig. De brandweer slaagde erin om de vrouw succesvol te bevrijden; zij liep ernstige verwondingen op. Zowel de vrouw als een 48-jarige man uit Waalwijk werden met ambulances naar een ziekenhuis vervoerd vanwege hun verwondingen.

Twee andere betrokkenen, een 26-jarige vrouw uit Nieuwendijk en een 21-jarige man uit Oudheusden, liepen lichte verwondingen op. In eerste instantie lijkt het erop dat twee auto’s met elkaar in aanrijding kwamen, waarna twee achteropkomende auto’s ook bij het ongeval betrokken raakten.

Het Team Verkeer en een verkeersongevallenanalist voeren op dinsdagochtend verder onderzoek uit naar de oorzaak van het incident. Als gevolg van opruimwerkzaamheden bleef de snelweg gesloten tot dinsdagochtend rond 07.00 uur.