Taxichauffeur in Tesla crasht op zijn kop in sloot

Taxichauffeur in Tesla crasht op zijn kop in sloot

Geplaatst op 6 augustus 2023, om 10:05 uur

BARENDRECHT – Een taxichauffeur mag zich in zijn handjes knijpen dat hij een bizarre crash heeft overleefd. Door een nog onbekende oorzaak raakte de taxichauffeur zondag vroeg in de ochtend van de weg, vloog over een partij struiken en kwam met zijn Tesla op zijn kop in de sloot terecht.

De auto kwam deels onder water te liggen. Omstanders die het zagen gebeuren probeerden de persoon eruit te halen. Ondertussen waren de hulpdiensten middels het E-call systeem vanuit de auto al op de hoogte van het ongeluk.

Na ongeveer een kwartier werd de chauffeur door duikers van de brandweer uit de taxi gehaald. De brandweer heeft nog rondom de auto gezocht, maar van andere slachtoffers bleek geen sprake te zijn. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s: Nieuws op Beeld