Tilburger slaat man bewusteloos en wordt aangehouden

Tilburger slaat man bewusteloos en wordt aangehouden

Geplaatst op 5 augustus 2023, om 17:32 uur

TILBURG – De politie heeft een 27-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 25-jarige man, ook uit Tilburg, bewusteloos te hebben geslagen. Dat gebeurde zaterdagochtend 5 augustus rond 4.30 uur op de Heuvel. Het slachtoffer is door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

Agenten stonden op de Korte Heuvel toen ze aangesproken werden door iemand die om hulp kwam vragen. Er zou een man bewusteloos op de grond liggen nadat hij geslagen was. De agenten verleenden eerste hulp en belden de ambulance. Omstanders wisten te vertellen hoe de verdachte eruitzag en de agenten vroegen beelden op van het cameratoezicht van de gemeente.

Na een tijdje zagen de agenten de verdachte lopen. Hij voldeed aan het signalement van de omstanders en werd ook herkend op de camerabeelden. Hij is direct aangehouden voor zware mishandeling en zit nog vast.