Vier gewonden door ernstig verkeersongeluk

Vier gewonden door ernstig verkeersongeluk

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 20:57 uur

ROTTERDAM – Op een provinciale weg in het noorden van Rotterdam is donderdag aan het begin van de avond een ernstig ongeluk gebeurd. Volgens de politie gaat het om een frontale botsing waarbij vier auto’s betrokken zijn. Vier mensen zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis, van wie één met spoedtransport.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op de Doenkade, ofwel de N209. Die weg ligt tussen Rotterdam en Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek en loopt onder andere langs Rotterdam The Hague Airport. Volgens de politie gebeurde het ongeluk in Rotterdam-Noord.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet daar onderzoek naar.

Door: ANP