Gewelddadige overvaller (19) aangehouden na misleidende pizzabezorging

Gewelddadige overvaller (19) aangehouden na misleidende pizzabezorging

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 12:46 uur

TILBURG – Een bewoner van de Duurswoudelaan in Tilburg is woensdagavond overvallen door twee mannen. Eén verdachte is aangehouden.

Op woensdagavond om 21.45 uur werd er aan de voordeur van de man gebeld. Tot zijn verbazing stond er een pizzabezorger voor de deur, hoewel hij helemaal geen pizza had besteld. Toen hij de voordeur opende, drongen twee mannen langs de bezorger zijn woning binnen. Ondanks het geweld gaf het slachtoffer zich niet gewonnen en ging hij het gevecht aan met de overvallers. Hierbij liep hij verwondingen aan zijn gezicht op. De verdachten sloegen op de vlucht, met het slachtoffer in achtervolging. De politie werd intussen gebeld en was snel ter plaatse, waarna ze een 19-jarige verdachte uit Tilburg konden aanhouden.

Direct na de overval startte de politie een onderzoek en zijn getuigen gehoord. Op straat lag kleding van de verdachten, die in beslag is genomen. De pizzabezorger is vooralsnog geen verdachte, maar zal later worden gehoord over zijn rol in het incident. Op dit moment lijkt het erop dat er niets buit is gemaakt.