Getuigen gezocht van geweldsincident in buitengebied

Getuigen gezocht van geweldsincident in buitengebied

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 22:25 uur

ROOSENDAAL – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een geweldsincident ten opzichte van een jonge vrouw in het buitengebied van Roosendaal op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur.

De vrouw wandelde op dat moment op een bospad gelegen tussen de Dennescheerderdreef en de Hertendreef in het gebied Visdonk nabij het T-huis. Ze werd toen aangevallen door een man met donkere kleding met capuchon en donkere schoenen. Verder weet de vrouw niet meer van de man. Ze raakte lichtgewond maar is door het hele incident zeer emotioneel.

Heeft u iets gezien of was u in die tijd ook in het bosgebied dan wordt u dringend verzocht contact met de politie op te nemen ook al heeft u misschien geen waardevolle informatie. Het feit dat u daar was op welk pad en welk tijdstip kan hun misschien weer verder helpen.