Eenzijdig ongeluk eist leven van 56-jarige bestuurder

Eenzijdig ongeluk eist leven van 56-jarige bestuurder

Geplaatst op 2 augustus 2023, om 16:26 uur

HEUKELUM – Op woensdagmiddag heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden aan de Evert Noolstraat in Heukelum, waarbij een personenauto tegen een boom is aangereden. De bestuurder van de auto, een 56-jarige man uit Heukelum, is bij het incident om het leven gekomen.

Het ongeval vond plaats om 14.55 uur en leidde tot een snelle oproep van hulpdiensten. Meerdere ambulances, brandweervoertuigen en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om bijstand te verlenen. De personenauto is na de aanrijding tegen een hek tot stilstand gekomen in de voortuin van een huis. Ondanks de reanimatiepogingen van de hulpdiensten, heeft de man het niet overleefd.

De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog onbekend, en er zal een onderzoek worden uitgevoerd om dit te achterhalen.

Foto´s: Marco van Deick