Bruidegom (28) overlijdt een dag voor bruiloft bij ernstig ongeluk

Bruidegom (28) overlijdt een dag voor bruiloft bij ernstig ongeluk

Geplaatst op 1 augustus 2023, om 21:54 uur

‘T HARDE – Op de Eperweg bij ’t Harde hebben vrienden en familie van een 28-jarige man dinsdagochtend bloemen neergelegd om hun respect te tonen na een tragisch ongeval. De man zou vandaag trouwen, maar het noodlot sloeg maandag toe toen zijn trouwauto van de weg raakte en verwoest werd. Dat schrijft dagblad De Stentor.

Het ongeval gebeurde maandagavond even na 18.30 uur in kletsnatte omstandigheden tegen een boom en belandde daarna op de kop in de berm. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt onderzocht door de politie. De jongere broer van het slachtoffer, die de auto bestuurde, ligt in het ziekenhuis.

De vriendengroep die bij de plek van het ongeluk aankwam, toonde hun verdriet en emotionele betrokkenheid door rozen, zonnebloemen en hortensia’s neer te leggen. Ook anderen uit de buurt werden diep geraakt door het tragische voorval. Een man uit de omgeving, die de 28-jarige als een ruimhartig en goed opgevoed persoon omschreef, betuigde zijn medeleven met tranen in zijn ogen.

Deze onvoorziene gebeurtenis heeft ’t Harde diep geraakt en burgemeester Jan Nathan Rozendaal uitte zijn medeleven en steun aan de familie van de slachtoffers.