Supermarkt overvallen door jonge daders met vuurwapen en mes

Supermarkt overvallen door jonge daders met vuurwapen en mes

Geplaatst op 2 augustus 2023, om 09:01 uur

RIDDERKERK – Dinsdagavond is rond 20.00 uur een supermarkt overvallen aan de Amerstraat in Ridderkerk. Hierbij zijn er geen gewonden gevallen. De overvallers zijn gevlucht met een onbekend geldbedrag. De politie is een onderzoek gestart.

Het is iets voor 20.00 uur als de politie een melding krijgt dat er een overval heeft plaatsgevonden. Wanneer de agenten aankomen, treffen zij zeer geschrokken medewerkers en klanten. Twee, vermoedelijk jonge mannen gekleed in donkere hoodies, bedreigden de kassamedewerker met een mes en vuurwapen. Ze wilden geld.

De medewerker opende de kassalade waarop de mannen een greep uit de kassa deden en de supermarkt uit renden in de richting van Beverwaard.