Auto belandt onderaan talud op A59

Auto belandt onderaan talud op A59

Geplaatst op 31 juli 2023, om 12:41 uur

ROSMALEN – Een personenauto is maandagochtend op de snelweg A59, bij knooppunt Hintham, van de weg geraakt en onderaan het talud beland. Rond 9.30 uur rukten de hulpdiensten massaal uit, een in allerijl gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Bij het ongeluk is de automobilist gewond geraakt, het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer zette een ladderwagen in om het slachtoffer horizontaal te transporteren. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen en afgevoerd.

Vanwege het ongeluk was de verbindingsweg van de snelweg A59 vanuit Oss naar de snelweg A2 in de richting naar Utrecht dicht.

Foto’s: Sander van Gils