Twee personen besmeuren groep op boot met emmer vuil

Twee personen besmeuren groep op boot met emmer vuil

Geplaatst op 27 juli 2023, om 18:12 uur

LEIDEN – Twee nog onbekende personen hebben vorige maand op zaterdagmiddag 24 juni een groep van twintig jongeren die op een boot op de Singel voeren, overgoten met drek. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Rond 14.45 uur voer de groep jongeren in hun boot over de Singel ter hoogte van de Reuvensbrug, toen twee onbekende personen vanaf de brug een emmer met drek over hen heen gooide. De twee verdachten, in het zwart gekleed, gingen er vervolgens vandoor. De groep jongeren deed aangifte.

Van een van de verdachten is een duidelijk signalement bekend. Het gaat om een man met een lichte huidskleur van tussen de 20 en 30 jaar oud met een normaal postuur. Hij heeft donkerkleurig kort haar, droeg donkere bovenkleding en een zwart petje.

Foto: Twitter @Rhode___