Auto vol met jerrycans staande gehouden, tankstation afgesloten

Auto vol met jerrycans staande gehouden, tankstation afgesloten

Geplaatst op 26 juli 2023, om 12:19 uur

ROTTERDAM – Woensdagochtend is een automobilist staande gehouden door de politie op de Capelseweg in Rotterdam. Toen de agenten in de auto keken lag deze vol met jerrycans, hierop is de bestuurder aangehouden.

De politie vroeg assistentie van de brandweer vanwege het aantreffen van jerrycans die mogelijk gevuld waren. De hulpdiensten hebben de omgeving ruim afgezet in verband met de onbekendheid van de stof. De hulpdiensten doen onderzoek naar de stof die in de jerrycans zit.

Vooralsnog is het onbekend wat voor stof er in de jerrycans zit. De politie heeft verschillende monsters genomen uit een jerrycans. Ook waren een aantal jerrycans gewoon leeg, naast de jerrycans werden er ook drogers gevonden die meestal voor drugslab worden gebruikt.
Het naastgelegen tankstation is tijdelijk dicht.

Foto: Fernando Bot/Persbureau Heitink