Auto op z’n kop in de greppel, bestuurder spoorloos

Auto op z’n kop in de greppel, bestuurder spoorloos

Geplaatst op 25 juli 2023, om 10:13 uur

LIEMPDE – In Liempde is in de nacht van maandag op dinsdag een auto op de Oude Rijksweg in een greppel beland. Rond half twee kreeg de politie een melding van het incident. De bestuurder van de auto was op dat moment al uit het wrak geklommen. Het is echter niet bekend of hij degene was die het ongeluk heeft gemeld.

Later heeft de politie wel contact gehad met de bestuurder. Tijdens dat gesprek gaf hij aan dat hij zelf de auto zou laten wegtakelen. Echter, op dinsdagochtend rond zeven uur was dit nog niet gebeurd. Een bezorgde voorbijganger heeft op dat moment opnieuw 112 gebeld om de situatie te melden.

De omgekeerde auto lag in de greppel naast de weg. De politie zal verder onderzoeken wat er precies is gebeurd en waarom de auto in de greppel is beland. Op dit moment zijn er geen details bekend over mogelijke verwondingen van de bestuurder of andere omstandigheden rondom het ongeval.