UPDATE: Fietser (72) overleden na bizar ongeval

UPDATE: Fietser (72) overleden na bizar ongeval

Geplaatst op 24 juli 2023, om 19:19 uur

Bergen op Zoom – Een 72-jarige man uit Bergen op Zoom is maandag overleden na een aanrijding op de Halsterseweg. Het slachtoffer werd op zijn fiets aangereden door een auto, bestuurd door een 86-jarige man uit Bergen op Zoom.

De 86-jarige bestuurder reed met zijn personenauto, een aangepaste automaat, achteruit een oprit af.  Hij heeft kennelijk in plaats van geremd, gas gegeven. Hierdoor reed zijn personenauto vol gas achteruit door zijn voortuin over twee rijbanen en een groenstrook waarna hij een nietsvermoedende fietser raakte die over het fietspad reed. Het slachtoffer kwam ten val. De auto kwam uiteindelijk via twee voortuinen van overburen tegen een andere personenauto tot stilstand.

Het slachtoffer werd met zeer ernstige verwondingen met een ambulance naar Rotterdam vervoerd.  Onderweg is hij echter overleden. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd, het CBR is daarover geïnformeerd.

Foto’s: Venema Media