Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen

Geplaatst op 24 juli 2023, om 16:55 uur

SOMMELSDIJK – Maandagmiddag heeft er een dodelijke aanrijding plaatsgevonden op de N215 tussen een vrachtwagen en een auto. Hierbij is de 24-jarige bestuurder van de auto komen te overlijden. De bestuurder van de vrachtwagen is erg geschrokken, maar bleef ongedeerd. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Het ongeluk vond iets na 14.00 uur plaats. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht middels een verkeersongevallenanalyse. Er is niemand aangehouden. Vooralsnog is de politie wel op zoek naar één specifieke getuige die reed op de N215 Rond 14.00 uur in de richting van Oude Tongen vanuit Middelharnis. Deze auto zou hebben moeten uitwijken voor een tegenliggende auto.

De politie vraagt de bestuurder van deze auto zich te melden bij de politie.