Bestuurder verliest macht over het stuur en rijdt sloot in

Bestuurder verliest macht over het stuur en rijdt sloot in

Geplaatst op 23 juli 2023, om 23:14 uur

ROLDE– Op zondagavond rond 18.00 uur werd er een ongeval gemeld in Marwijksoord bij Rolde, waarop de brandweer, ambulance en politie werden opgeroepen. Het bleek dat de bestuurder van een voertuig op een rotonde de controle over het stuur was verloren en in een bermsloot terecht was gekomen. Gelukkig bleken de verwondingen na onderzoek in de ambulance niet ernstig genoeg om opname in het ziekenhuis noodzakelijk te maken.

Een berger werd ingeschakeld om het voertuig te bergen. Tijdens het bergingsproces werd de weg N857 tussen Rolde en Grolloo tijdelijk afgesloten. Dankzij de snelle inzet van de hulpdiensten en de bergingsdienst kon het verkeer weer spoedig doorgang vinden.

De politie zal naar alle waarschijnlijkheid een onderzoek instellen naar de oorzaak van het ongeval om de toedracht ervan te achterhalen.

Foto’s: Persbureau Drenthe