Dode bij ongeval op A73

Dode bij ongeval op A73

Geplaatst op 20 juli 2023, om 15:36 uur

GROENINGEN – Bij een ongeval op de A73 bij Groeningen is donderdagmiddag een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie botsten een bestelbus en een vrachtwagen op elkaar. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Het ongeval op de snelweg vond plaats rond kwart voor twee. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Ambulances, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse. Een traumahelikopter landde in de buurt.

Als gevolg van het ongeval is de A73 tussen Boxmeer en Vierlingsbeek in zuidelijke richting afgesloten. Verkeer kan omrijden via de A50, A2 en A67 vanaf knooppunt Ewijk. Rond halfdrie ontstond er een file van drie kilometer tussen Rijkevoort en knooppunt Vierlingsbeek.

Foto’s: SK-Media