UPDATE: Dode en twee zwaargewonden bij frontale botsing beruchte weg

UPDATE: Dode en twee zwaargewonden bij frontale botsing beruchte weg

Geplaatst op 18 juli 2023, om 18:36 uur

BEETS – Bij de frontale botsing tussen twee auto’s op de N247 bij Beets vanavond is een 48-jarige man uit Zwaag overleden, zo heeft de politie zojuist op sociale media gemeld. Twee andere automobilisten zijn zwaargewond geraakt en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond 17.20 uur. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar voor één van de betrokkenen kwam de hulp te laat. Eerder werd gesproken over ‘vermoedelijk ernstig gewonden’, maar op dat moment kon hier nog geen bevestiging van gegeven worden.

Op foto’s is te zien dat beide auto’s total loss zijn. De N247 zal nog minstens een uur afgesloten blijven. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.

De N247 staat bekend om zijn ernstige ongelukken. Ook dit jaar hebben zich hier al meerdere zware ongelukken voorgedaan.