Bewoonster naar het ziekenhuis na brand in huis

Bewoonster naar het ziekenhuis na brand in huis

Geplaatst op 16 juli 2023, om 17:47 uur

WASSENAAR – De bewoonster van een huis aan de Zonneveldweg in Wassenaar is zondagmiddag naar het ziekenhuis gebracht omdat zij bij een brand in haar woning rook had ingeademd. Een politieagent is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, eveneens vanwege het inademen van rook.

De brand ontstond rond 13.45 uur in de bijkeuken aan de achterkant van het huis. Ongeveer een half uur later was het vuur geblust. De brandweer wist een kat te redden uit de woning. Het dier is overgedragen aan de dierenambulance.

Het huis waar de brand woedde had zo veel rook- en roetschade dat het vooralsnog onbewoonbaar is. De woningbouwvereniging helpt de bewoners met tijdelijke opvang, aldus de veiligheidsregio.

Een naastgelegen huis was tijdelijk ontruimd. De bewoners kunnen inmiddels weer terug.

Door: ANP