Politie intensief op zoek naar overvaller supermarkt

Politie intensief op zoek naar overvaller supermarkt

Geplaatst op 14 juli 2023, om 22:00 uur

UTRECHT – Een overvaller wordt door de politie gezocht na een incident in een supermarkt aan de Hondsrug in Utrecht. Op vrijdagavond, kort na 19.00 uur, bedreigde de man een medewerkster van de servicebalie met een mes.

Na het grijpen in de kassa, maakte hij zich uit de voeten met een kleine buit. Vanwege de impact van de overval op het personeel en de aanwezige klanten, zet de politie alles in het werk om de verdachte zo snel mogelijk te arresteren. Het betreft een jongen, naar schatting tussen de 16 en 20 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte hoodie en droeg een zwart met witte bandana voor zijn gezicht. Verder had hij een donkere trainingsbroek met een brede witte bies en zwarte sportschoenen met witte accenten aan.

Indien u de jongen heeft gezien of bekend bent met zijn identiteit, verzoekt de politie u om contact op te nemen.