Krantenbezorgster slachtoffer van autoroof en aanval met mes

Krantenbezorgster slachtoffer van autoroof en aanval met mes

Geplaatst op 13 juli 2023, om 12:20 uur

LIMBURG – Een krantenbezorgster is donderdagochtend vroeg beroofd van haar auto in Spaubeek in Limburg.

Terwijl ze terugliep naar haar auto na het bezorgen van kranten, werd ze bedreigd door een man met een mes die haar autosleutels eiste. De man reed weg in haar auto en sleepte haar kort mee, waardoor ze gewond raakte.

Grijze auto
Eerder is de bezorgster al opgevallen dat er in de omgeving waar zij kranten aan het bezorgen is een grijze auto stilstaat met daarin twee mannen. Zij herkent de verdachte als een van de twee mannen die zij eerder in deze auto heeft zien zitten. Het betreft een blanke man van ongeveer 40 jaar oud, ongeveer 1.70 groot met een gezet postuur en blond haar.

De politie is op zoek naar de verdachten, getuigen en camerabeelden om het onderzoek te ondersteunen.