Traumahelikopter ingezet na botsing tussen E-Bike fietser en automobilist

Traumahelikopter ingezet na botsing tussen E-Bike fietser en automobilist

Geplaatst op 12 juli 2023, om 21:27 uur

LOON – Op woensdagmiddag vond er op de Asserweg in Loon een ernstige botsing plaats tussen een E-Bike fietser en een automobilist. Het ongeval leidde tot een snelle inzet van hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter.

Naast de twee ambulances werd ook de traumahelikopter opgeroepen om bijstand te verlenen bij het ongeval. De medische hulpverleners waren snel ter plaatse en boden de benodigde zorg aan het slachtoffer.

Na medische verzorging ter plaatse werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De ernst van de verwondingen is op dit moment nog onbekend.

Foto’s: Van Oost Media