Politie arresteert man met wapen bij woonwagenkamp

Politie arresteert man met wapen bij woonwagenkamp

Geplaatst op 12 juli 2023, om 23:33 uur

WARNSVELD – Op een woonwagenkamp in het Gelderse Warnsveld heeft de politie een man aangehouden die naar verluidt met een wapen rondliep. In een van de woningen aan het Vijver werd inderdaad een wapen aangetroffen.

De melding over de dreiging kwam rond negen uur vanavond bij de politie binnen. Vanwege de mogelijke gevaarzetting voor de omgeving en de politie zelf werd een politiehelikopter ingezet en een speciaal arrestatieteam ingeschakeld.

In een van de woningen werd de verdachte man gevonden, en bij nader onderzoek bleek er ook een wapen aanwezig te zijn. De man is gearresteerd en het wapen is in beslag genomen. Er is geen gebruikgemaakt van vuurwapens.

Op dit moment kan een woordvoerder van de politie nog geen informatie verstrekken over de identiteit van de man. Het is ook nog niet duidelijk of de man zich in zijn eigen woning bevond.

Dit item is dankzij een tip via onze 112Nederland app. Dank hiervoor!

Foto’s: Ewan Spit/Persbureau Heitink