Politie vindt partij harddrugs in café en woning en houdt 8 man aan

Politie vindt partij harddrugs in café en woning en houdt 8 man aan

Geplaatst op 11 juli 2023, om 11:24 uur

ROTTERDAM – De politie heeft in Rotterdam acht mannen aangehouden die verdacht worden van drugshandel. Bij invallen in een café, twee woningen in Rotterdam-West, in Hoogvliet, en panden in de Rotterdamse wijken Schiebroek, Pendrecht en Katendrecht werden in totaal ruim honderd kilo harddrugs, twee vuurwapens en een grote som geld in beslag genomen.

De verdachten zijn een 39-jarige man uit Hoogvliet, twee 31-jarige mannen uit Rotterdam, een 34-jarige man uit Rotterdam, een 50-jarige man met een onbekende woonplaats, een 38-jarige man uit Antwerpen, een 20-jarige man uit Rotterdam en een 52-jarige man uit Den Haag.

Het onderzoek in deze drugszaak is nog niet afgelopen. De politie sluit nog meer aanhoudingen niet uit.