Dode door schietpartij woonwagenkamp was 34-jarige Utrechter

Dode door schietpartij woonwagenkamp was 34-jarige Utrechter

Geplaatst op 11 juli 2023, om 15:30 uur

EINDHOVEN – De man die maandag werd doodgeschoten in een woonwagenkamp in Eindhoven, was een 34-jarige Utrechter. De politie waarschuwt dinsdag dat er een foto van het overleden slachtoffer op sociale media rondgaat. “Dit zijn hele nare beelden en verschrikkelijk om te zien”, aldus de politie. “Deel de foto niet met elkaar en als u het dan toch toegestuurd krijgt, verwijder het dan direct.”

Het slachtoffer werd bij de ingang naar het woonwagenkamp aan de Heezerweg in Eindhoven neergeschoten. Hulpdiensten waren binnen enkele minuten aanwezig, maar hulp kwam te laat. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Er is nog niemand aangehouden.

Het motief voor de fatale schietpartij is nog niet bekend. Een groot rechercheteam praat onder meer met familieleden en naasten van het slachtoffer en met getuigen. De politie beschikt over camerabeelden om zo mogelijk zicht te krijgen op de route die slachtoffer en verdachte(n) hebben afgelegd. De politie is daarnaast nog steeds op zoek naar mensen die iets gezien hebben of meer weten.