Twee schietincidenten in zelfde plaats: politie onderzoekt zaak

Twee schietincidenten in zelfde plaats: politie onderzoekt zaak

Geplaatst op 10 juli 2023, om 10:55 uur

OUDE PEKELA– In de Veerstraat in Oude Pekela is maandagochtend geschoten op een woning, meldt de politie. Niemand raakte gewond. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Volgens de politie zijn later in de ochtend mogelijk ook schoten gelost op een ander pand in het Groningse dorp, aan de nabijgelegen Feiko Clockstraat. “We doen nog sporenonderzoek, er is mogelijk geschoten”, zegt een woordvoerder.

De politie onderzoekt of de incidenten iets met elkaar te maken hebben, omdat die op relatief korte afstand van elkaar plaatsvonden, aldus de woordvoerder. “Het zou bijna gek zijn om te zeggen dat we niet naar een verband kijken.”

Door: ANP