Man (43) aangehouden voor dodelijk misdrijf

Man (43) aangehouden voor dodelijk misdrijf

Geplaatst op 10 juli 2023, om 10:31 uur

HAARLEMMERMEER – De politie heeft een 43-jarige man uit de gemeente Haarlemmermeer aangehouden in het onderzoek naar de dood van Steve Mahakena. De 48-jarige Mahakena werd op 7 maart gewond gevonden in een woning in Hoofddorp en overleed later. Volgens de politie was hij mogelijk betrokken geweest bij een vechtpartij of heftige ruzie.

De man die nu is aangehouden in de zaak zit in volledige beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De politie onderzoekt of en op welke manier hij betrokken was bij de dood van Mahakena.

Mahakena woonde zelf niet in de woning waar hij werd gevonden. Hij was tatoeëerder en had een eigen bedrijf met onder meer een vestiging in Amsterdam. Eerder werd de bewoner van het huis in Hoofddorp al als getuige gehoord.