Twee gewonden bij steekpartij

Twee gewonden bij steekpartij

Geplaatst op 8 juli 2023, om 23:04 uur

GOIRLE – Zaterdagavond zijn er bij een steekpartij in Goirle twee personen gewond geraakt. De politie is ter plaatse bij de Oostplas in Goirle om onderzoek te verrichten. Volgens getuigen vond de steekpartij plaats bij een groep mensen die zich langs de plas bevond. Er zijn twee verdachten aangehouden, maar de precieze toedracht van het incident blijft nog onduidelijk.

Een correspondent van 112 meldt dat er langs de plas verschillende fietsen, rugzakken en barbecues zijn aangetroffen. Daarnaast zijn er twee messen in beslag genomen, die in het gras werden gevonden. Het gebied rondom de Oostplas staat bekend om groepen mensen die daar regelmatig samenkomen. De plas is omringd door bosjes, waardoor men via diverse paadjes bij het water kan komen. Buurtbewoners geven aan dat zij geregeld overlast ervaren van deze groepen in de bosjes, aldus de 112-correspondent.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de steekpartij en de aanleiding ervoor wordt nog onderzocht door de politie. Ter plaatse zijn zeven politiewagens aanwezig bij de Hoge Wal in Goirle en de omgeving is afgesloten voor onderzoek.

Foto’s: Toby de Kort