Politie zoekt urenlang naar vermiste mountainbiker, blijkt hij gewoon thuis te zitten

Politie zoekt urenlang naar vermiste mountainbiker, blijkt hij gewoon thuis te zitten

Geplaatst op 8 juli 2023, om 21:03 uur

DE STEEG – Zaterdagmiddag heeft de politie urenlang gezocht naar een vermiste mountainbiker. De man, in de twintig, was met een groep aan het mountainbiken in de omgeving van De Steeg. Hij werd vermist sinds 12.00 uur en de politie maakte zich zorgen om zijn welzijn.

Gedurende meerdere uren werd er intensief gezocht door de politie, brandweer, natuurmonumenten en een politiehelikopter. Uiteindelijk, rond 17.00 uur, kwam het bericht binnen dat de man veilig thuis was gekomen.

Het veteranen search team werd ingeschakeld en op het moment dat zij ter plaatse arriveerden, werd het goede nieuws bekendgemaakt. Het is niet helemaal duidelijk hoe hij uiteindelijk thuis is gekomen, maar mogelijk heeft hij iemand om hulp gevraagd. Voor zover bekend verkeerde de man in goede gezondheid.

Foto’s: Persbureau Heitink