Brandweerwagen vliegt in brand bij bestrijden zeer grote brand

Brandweerwagen vliegt in brand bij bestrijden zeer grote brand

Geplaatst op 8 juli 2023, om 20:25 uur

GRASHOEK – In Grashoek is er een brand ontstaan in een tractor, die zich vervolgens heeft verspreid naar het hooi op het veld. Vanwege de rookontwikkeling heeft de brandweer opgeschaald.

De brand woedt aan de Marisbaan. De bestuurder van de tractor heeft zich op tijd in veiligheid kunnen brengen. De brand ontstond tijdens het hooien. De politie verzoekt omstanders om op afstand te blijven.

De tractor heeft aanzienlijke schade opgelopen als gevolg van de brand. Rond 17:30 uur heeft de brandweer gemeld dat de brand onder controle is. Helaas heeft een brandweerwagen zware schade opgelopen door het vuur.

Foto’s: Dave Hendriks