Brutale woningoverval op 80-jarige vrouw, waardevolle spullen gestolen

Brutale woningoverval op 80-jarige vrouw, waardevolle spullen gestolen

Geplaatst op 6 juli 2023, om 22:13 uur

HAARLEM – Op woensdagochtend rond 09.00 uur werd een 80-jarige vrouw overvallen in haar huis aan de Robert Kochlaan in Haarlem. De verdachte belde bij de vrouw aan en wist met een smoesje binnen te komen in het huis. Daar knevelde hij de vrouw en ontnam haar van waardevolle spullen. Vervolgens ging hij er met de buit vandoor, meldt de politie donderdag.

Na enige tijd wist de vrouw zichzelf te bevrijden waarop ze het huis uit kon vluchten en de politie kon bellen. De dader was in de tussentijd al weggevlucht met de buit. De vrouw is erg geschrokken maar liep gelukkig geen verwondingen op door de overval. Zij is opgevangen door haar familie.

De politie is een onderzoek gestart.