VIDEO UPDATE: Drie doden na ongeluk, auto raakte te water na aanrijding

VIDEO UPDATE: Drie doden na ongeluk, auto raakte te water na aanrijding

Geplaatst op 3 juli 2023, om 10:23 uur

MARKENBINNEN – Bij een verkeersongeval in Markenbinnen, Noord-Holland, zijn drie personen omgekomen. Na een aanrijding belandde de auto waarin ze zaten in het water. De slachtoffers zijn een 21-jarige man uit Breda en een 21-jarige man uit Amersfoort. De derde persoon werd de hele ochtend vermist en is later gevonden in de Markervaart.

Het ongeluk vond plaats rond middernacht op de N246 in de buurt van Markenbinnen. Eén van de voertuigen reed honderden meters verder, sloeg meerdere malen over de kop en kwam uiteindelijk naast de weg in het water terecht. In de loop van de ochtend werd het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht. Vanwege deze actie is het scheepvaartverkeer in de Markervaart gestremd tussen de Enge Stierop en de Tapsloot.

Voor zover bekend raakte niemand in het andere voertuig, dat bij het ongeval betrokken was, gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Door: ANP