Fietser raakt ernstig gewond na val

Fietser raakt ernstig gewond na val

Geplaatst op 2 juli 2023, om 19:40 uur

EDE – Zondagavond vond er rond 18:45 uur een ongeval plaats op de Dr. Willem Dreeslaan in Ede. Naast de politie en ambulance werd ook de traumahelikopter opgeroepen, die landde op de parkeerplaats bij de Albert Heijn.

De politie is bezig met het onderzoek naar de situatie. Het ongeval vond plaats op het fietspad bij de afslag naar de Rubensstraat. Het slachtoffer, vermoedelijk een vrouw, is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis in Nijmegen. Volgens de politie was er geen andere partij betrokken bij het ongeval en is de vrouw ten val gekomen met haar fiets.

Foto’s: Persbureau Heitink