Man raakt gewond bij bedrijfsongeval

Man raakt gewond bij bedrijfsongeval

Geplaatst op 1 juli 2023, om 14:55 uur

DUIVEN – Bij het bedrijf APO aan de Express in Duiven heeft vrijdag aan het einde van de middag een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Eén persoon raakte daarbij gewond.

Rond 17:50 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een ambulance en een traumahelikopter, rukten hierop uit. Ter plekke had binnen het bedrijf een ongeval plaatsgevonden, waarbij iemand gewond is geraakt.

De politiewoordvoerder bevestigd dat het gaat om een bedrijfsongeval en dat het slachtoffer, een man, naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Ook laat de woordvoerder weten dat er onderzoek wordt gedaan door de arbeidsinspectie voor de toedracht van het ongeval.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink