UPDATE: Reanimatie na ernstig auto ongeluk; vier gewonden

UPDATE: Reanimatie na ernstig auto ongeluk; vier gewonden

Geplaatst op 30 juni 2023, om 09:27 uur

HELLEVOETSLUIS – Bij een zeer ernstig auto-ongeluk op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis zijn donderdagavond rond 23.00 uur vier personen gewond geraakt. Van de vier inzittenden raakte één persoon ernstig gewond en werd na reanimatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De andere drie inzittenden waren ook gewond en werden eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van hen wist zelf uit het gecrashte voertuig te komen, terwijl de andere drie door de brandweer uit het wrak moesten worden bevrijd.

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Rijksstraatweg en de Stoofweg. De oorzaak van dit ongeval is nog onbekend. Er waren naar verluidt geen andere voertuigen bij betrokken. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: JBMedia