Politie vindt lichaam na brand in woning

Politie vindt lichaam na brand in woning

Geplaatst op 30 juni 2023, om 09:09 uur

AMSTERDAM – Donderdagavond werd er na een brand in een woning aan de Jan Evertsenstraat een levenloos lichaam aangetroffen door de politie.

De brand ontstond iets na 20.00 uur op de eerste verdieping van een appartementencomplex. De brand veroorzaakte aanzienlijke rookontwikkeling, die door de ramen naar buiten kwam en zichtbaar was op straat. Na het blussen van de brand ontdekte de politie een lichaam in de woning. Het is nog niet volledig duidelijk of de persoon is overleden als gevolg van de brand.

De politie onderzoekt of het incident mogelijk verband houdt met een misdrijf. Bovendien moet nog worden vastgesteld wie de overledene is. Daarom kan de politie nog niet bevestigen of het om de bewoner van de woning gaat. Het gebied rondom de woning is afgezet door de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio