Auto raakt van de weg en belandt in sloot, vijf gewonden, één ernstig

Auto raakt van de weg en belandt in sloot, vijf gewonden, één ernstig

Geplaatst op 30 juni 2023, om 23:03 uur

NESTELRODE – Op vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A50 bij Nistelrode. Vijf mensen raakten gewond nadat de auto waarin ze zaten van een talud reed en op de kop in een sloot naast de weg terechtkwam. Eén van de slachtoffers is ernstig gewond. Het ongeval vond plaats bij de afrit naar Nistelrode.

Het ongeval vond plaats in de richting van Eindhoven naar Nijmegen. Alle vijf de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ernstig gewonde slachtoffer lag enkele tientallen meters van de auto verwijderd.
De auto verliet de snelweg en zou een bord hebben geraakt, waarna het voertuig op de kop in de sloot belandde. Hulpverleners plaatsten een ladder over de sloot om de slachtoffers naar de ambulance te kunnen brengen.
Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. De trauma-arts is samen met het ernstig gewonde slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeval vond plaats op de afrit, de rest van de weg blijft normaal open.

Foto’s: Gabor Heeres