Zeer grote drugsvondst in woningen, goederen in beslag genomen

Zeer grote drugsvondst in woningen, goederen in beslag genomen

Geplaatst op 28 juni 2023, om 12:14 uur

GOIRLE – Dinsdagavond 27 juni heeft de politie twee mannen gearresteerd op verdenking van drugshandel. Na verkregen informatie over mogelijke drugshandel vanuit de betreffende woningen, heeft de recherche een onderzoek gestart.

Rond 18.30 uur zijn agenten de twee woningen aan de Pastoor van Dunstraat binnengegaan. Bij doorzoekingen werden aanzienlijke hoeveelheden harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Tevens zijn een auto, contant geld en goederen voor de productie van drugs in beslag genomen.

De verdachten bevonden zich in de woningen en zijn gearresteerd. Het betreft een 57-jarige man uit Goirle en een 27-jarige man uit Tilburg. Ze zijn in hechtenis genomen voor verhoor. De recherche zal het onderzoek voortzetten.