Vier personen overvallen oudere vrouw in vrijstaande woning

Vier personen overvallen oudere vrouw in vrijstaande woning

Geplaatst op 28 juni 2023, om 13:46 uur

DREUMEL – Woensdagnacht om 00.15 werd er een woningoverval gemeld aan de Lageweg in Dreumel. Meerdere politievoertuigen zijn ter plaatse gekomen en stonden bij een vrijstaande woning vlakbij de Provincialeweg N322.

Er is een oudere vrouw overvallen door vier personen. De daders hebben nagenoeg hetzelfde postuur (klein, smal), waren geheel in het zwart gekleed en hun gezicht was bedekt. De overval heeft omstreeks 23:30 uur plaatsgevonden. Het is nog onbekend in welke richting de daders zijn weggevlucht.

Later vandaag volgt een getuigenoproep, waarin de politie mensen vraagt of zij iets verdachts hebben gezien of informatie voor de politie hebben.

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink