Zoon die vader zou hebben vermoord is overleden in voorarrest

Zoon die vader zou hebben vermoord is overleden in voorarrest

Geplaatst op 27 juni 2023, om 09:15 uur

BEEK/MAASTRICHT – Een 30-jarige man die ervan wordt verdacht vorig jaar in Geverik, gemeente Beek (Limburg), zijn vader om het leven te hebben gebracht, is overleden. Voor dinsdag was in deze zaak een niet-inhoudelijke zitting gepland in de rechtbank in Maastricht. De verdenking luidde moord. De zitting gaat door om de zaak af te handelen, zei een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg na berichtgeving op 1Limburg maandagavond.

De man heeft volgens justitie op 21 december 2022 zijn 69-jarige vader doodgestoken. Dat gebeurde in de woning van de vader in Geverik. De gealarmeerde agenten vonden de zwaargewonde man in de woning. Pogingen de man te reanimeren liepen op niets uit. Hij overleed ter plekke.

Waaraan en onder welke omstandigheden de zoon overleden is, wilde de woordvoerster van het OM niet zeggen. De man zat in voorarrest toen hij stierf.

LEES OOK: Zoon stak vermoedelijk zijn eigen vader (69) dood in woning