Zoon stak vermoedelijk zijn eigen vader (69) dood in woning

Zoon stak vermoedelijk zijn eigen vader (69) dood in woning

Geplaatst op 22 december 2022, om 12:16 uur

BEEK – De 29-jarige man die verdacht wordt van het om het leven brengen van een 69-jarige man in het Limburgse dorp Beek dinsdagavond, is de zoon van het slachtoffer. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris die beslist over het verlengen van zijn voorarrest.

Dinsdagavond werd in een woning aan de Geverikerstraat in Beek (Limburg) een zwaargewonde man gevonden als gevolg van een steekpartij. Reanimatie mocht niet meer baten, het slachtoffer, de bewoner, stierf ter plaatse aan zijn verwondingen. Vlak daarna pakte de politie de zoon van het slachtoffer op.

Wat het motief van de zoon was, is niet bekend. Dit zal uit onderzoek naar voren kunnen komen.