Twee gewonden bij eenzijdig ongeval, traumahelikopter ingezet

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval, traumahelikopter ingezet

Geplaatst op 27 juni 2023, om 11:00 uur

ELSENDORP – Op dinsdagmorgen heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Elsendorpseweg – N272 in Elsendorp.

Rond 08.35 uur werden de hulpdiensten massaal ingezet, zo werd de traumahelikopter ingevlogen om naar de locatie te komen. Door onbekende oorzaak is de bestuurder van de weg geraakt, heeft daarbij een verkeersbord geraakt en is tegen een boom tot stilstand gekomen. Brandweermannen hebben het slachtoffer uit zijn benarde positie in het voertuig bevrijd. Bij het ongeval zijn twee mannen gewond geraakt waarvan één zwaargewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp.

Foto’s: AS Media