Fietser raakt ernstig gewond bij botsing met auto

Fietser raakt ernstig gewond bij botsing met auto

Geplaatst op 27 juni 2023, om 19:41 uur

OSS – Bij een ernstig ongeval in Oss is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. De man reed aan het begin van de middag op de fietsstrook van een rotonde aan de Zaltbommelseweg toen hij in botsing kwam met een afslaande automobiliste.

Hij kwam daarbij waarschijnlijk zeer ongelukkig terecht en is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sprak van een “klein ongeval met grote gevolgen”.

De schade aan zowel de fiets als de auto lijkt op het eerste oog mee te vallen. Twee ongevalsanalisten van de politie hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De weg was daarvoor en in afwachting daarvan urenlang afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Gabor Heeres