Politie grijpt in bij incident met Duits stel na suïcidale gedachten

Politie grijpt in bij incident met Duits stel na suïcidale gedachten

Geplaatst op 26 juni 2023, om 11:18 uur

WIERDEN – De politie in Wierden heeft zondagmiddag te maken gehad met een incident waarbij een Duits stel betrokken was. Tijdens de rit gaf de vrouw aan haar man, die als bijrijder fungeerde, te kennen dat ze suïcidale gedachten had. Als reactie hierop sprong de man direct uit de auto en alarmeerde een voorbijganger, waardoor de politie kon ingrijpen. Ondertussen reed de vrouw met hoge snelheid in de richting van Zwolle.

Bij een kruising werd de auto geblokkeerd en tot stilstand gebracht. De bestuurster werd uit de auto gehaald en volgens de politie verkeerde zij in een verwarde toestand. Een GGZ-arts heeft haar onderzocht, maar de huidige toestand van de vrouw is niet bekend.

De politie heeft de man naar zijn auto in Zwolle gebracht, waar hij op het politiebureau kon wachten op zijn vrouw.