Dodelijk slachtoffer bij ernstig ongeval, andere betrokkene verliest arm

Dodelijk slachtoffer bij ernstig ongeval, andere betrokkene verliest arm

Geplaatst op 26 juni 2023, om 10:55 uur

BERG EN DAL – Bij een ernstige aanrijding op de kruising van de Meerwijkselaan en de Postweg in Berg en Dal op zondagavond is één persoon om het leven gekomen. Dat meldt de Gelderlander.

De hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter, werden na het incident gealarmeerd. Vier andere betrokkenen raakten gewond, waarvan twee ernstig. Een van de ernstig gewonde personen heeft bij het ongeval een arm verloren. De inzittenden van de BMW zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Volgens geruchten komen zij uit de gemeente Berg en Dal en betreft het een moeder met haar dochter. De leeftijd en woonplaats van de drie mannelijke inzittenden van de grijze auto zijn nog niet bekend.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval loopt nog. De politie verzoekt als u informatie of (dashcam)beelden heeft gemaakt en heb je hen nog niet gesproken? Neem dan alsnog contact op via 09008844.

Foto’s en Video: Persbureau Heitink