Hulpdiensten massaal ter plaatse voor melding met bijzonder eind

Hulpdiensten massaal ter plaatse voor melding met bijzonder eind

Geplaatst op 26 juni 2023, om 21:41 uur

DUIVEN – Maandagavond ontstond er veel opschudding na een melding aan de Esdoorn in Duiven. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter, werden met spoed ter plaatse gestuurd naar een woning.

De bewoner kreeg geen contact met een medewerker die bezig was in de kruipruimte, wat de situatie urgent maakte. De brandweer betrad de woning met beschermende maskers op, terwijl de traumahelikopter landde in een nabijgelegen wijk om ondersteuning te bieden.

Uiteindelijk bleek de man met een koptelefoon in de kruipruimte te zitten. Dit verklaarde waarom er geen respons was op de pogingen tot contact.

Eerder meldde wij dat de bewoner in de achtertuin bevond, dit bleek niet te kloppen wegens onjuiste aan ons verstrekte informatie

Foto’s: Persbureau Heitink