Nederlander (68) overlijdt door frontale botsing in Suriname

Nederlander (68) overlijdt door frontale botsing in Suriname

Geplaatst op 25 juni 2023, om 16:43 uur

BUITENLAND– Een 68-jarige Nederlander is zondagochtend (lokale tijd) in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo om het leven gekomen door een aanrijding. De man zat als bijrijder in een auto die frontaal op een ander voertuig botste, melden lokale media.

De botsing zou zijn veroorzaakt doordat de auto waarin het slachtoffer zat door rood was gereden, terwijl het verkeer aan de kant van het andere voertuig groen had. Na het ongeluk kwam een ambulance ter plaatse om de Nederlander naar het ziekenhuis te brengen.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Waterkant had de man geen zichtbare verwondingen, maar klaagde hij wel over pijn. Onderweg naar de spoedeisende hulp overleed hij. De precieze doodsoorzaak wordt nog onderzocht. Het is niet bekend hoe de andere betrokkenen eraan toe zijn.