Fietser treft gecrashte auto aan met dronken bestuurder

Fietser treft gecrashte auto aan met dronken bestuurder

Geplaatst op 25 juni 2023, om 08:20 uur

STOKKUM – Op zondagochtend vond er een aanrijding plaats op de Peeskesweg in het Gelderse Stokkum. Rond 6.50 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van het incident. Ter plaatse trof een fietser een zwaar beschadigde auto aan, waarvan de bestuurder gewond was geraakt.

Het exacte tijdstip van het ongeval is niet duidelijk. Afgaande op de sporen lijkt de auto uit Stokkum te komen, naar rechts te zijn geslipt en uiteindelijk met hoge snelheid tegen een boom in de linkerberm tot stilstand te zijn gekomen.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer en hem met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Uit politieonderzoek is gebleken dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.