Twee zwaargewonden bij ongeval, snelweg dicht

Twee zwaargewonden bij ongeval, snelweg dicht

Geplaatst op 24 juni 2023, om 11:50 uur

TERSCHUUR – Zaterdagochtend rond 11.00 uur vond er een ongeval plaats op de snelweg A1 tussen een motor en een bestelbus. Twee personen raakten ernstig gewond. Als gevolg van het ongeval is de snelweg volledig afgesloten.

Naar verluidt zou de motorrijder achterop de bestelbus zijn gereden. Gezien de ernst van het ongeval werd er direct een traumahelikopter opgeroepen.

Rijkswaterstaat meldt dat de A1 vanuit Apeldoorn richting Amersfoort volledig afgesloten is, en dat de file snel groeit. De vertraging is inmiddels opgelopen tot meer dan 30 minuten. Verkeer dat richting het westen gaat, wordt omgeleid via de A30 en de A12, vanaf Barneveld.

Foto’s: Persbureau Heitink