Automobilist crasht tegen vrachtwagen en raakt gewond

Automobilist crasht tegen vrachtwagen en raakt gewond

Geplaatst op 24 juni 2023, om 09:29 uur

KESTEREN – Zaterdagochtend rond 6.30 uur vond er een ongeval plaats op de N233 bij Kesteren. Als gevolg hiervan is de weg tussen de A15 bij afrit Ochten en de Rijnbrug bij Rhenen in beide richtingen volledig afgesloten, zo meldt de ANWB. Eén persoon raakte gewond.

Door nog onbekende redenen botste in de vroege ochtend een personenauto tegen een vrachtwagen, waardoor de vrachtwagen met trailer dwars over de weg kwam te staan. De personenauto raakte zwaar beschadigd nadat deze tegen de brandstoftank van de vrachtwagen reed.

Als gevolg van de botsing scheurde de tank en kwam er diesel op het wegdek terecht. Vanwege opruimwerkzaamheden is de weg tijdelijk volledig afgesloten in zowel de zuidelijke als noordelijke richting.

De vrachtwagen was niet beladen op het moment van het incident. De bestuurder van de personenauto is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Persbureau Heitink